Programy běžně:

Za dobu dvou roků, co se kurzy nesměly dělat jsem vyvynula cviky opravdu zabírající na všechny potíže zad, myslím, že není potřeba vůbec masírovat!!!!

Máte na to předpoklady a jste tělem i duší na tuto práci? Zaučím Vás!

Jen krátký popis.

Na každou část semináře, kde je hlavní program sada masážních technik VEGA VA- dle 20. letého výzkumu s mnohými speciálními technikami, velmi jemnými a šetrnými na napravení celé páteře - cca 3x80 hodin výuky absolvent obdrží za každou část certifikát o absolvování. Celkem jsou III části =240 výukových hodin. Doba daná na výuku je dle požadavků a obtížnosti rozdělena na 8-9 měsíců práce.

Ihned lze získat živnosti na dané výuky.

Masážní techniky, které se nikde jinde nenaučíte, naučíme a pomůžeme uvést do praxe, lze je dělat po částech, část je vždy 80 hodin. Velmi dobře zvládnete během těchto kurzů nejen jakékoli druhy masáží, ale i napravení páteře jemnými, nepoškozujícími technikami. Co je důležité, že si sami při kurzu napravíte páteř.

Příklad: dny výuky masáží rukou - praxe, teorie, ruce se učíte masírovat klasickými masážemi, lymfodrenáží, speciální jemnou technikou, masáž dlaně, kloubů, zábaly rukou a ošetření. Možnost i baňkování, stahování cév na rukách, teplé zábaly, masáž teplými kameny. Znalost svalů a kostí na ruce, funkce.

Máte - li na to ruce, hlaste se, jste tu správně, je vždy jistá klientela, je to Velmi zajímavá a dobrá, ceněná práce.Jsou to opravdu masáže na úrovni.A hlavně bez poškození sebe či klienta.Certifikáty za absolvování každých osmdesáti hodin výuky, lze se učit jak dlouho chcete a máte i čas. Lze opakovat kurzy jen za min. poplatek.

Mnoho vědění i o páteři, jak vlastně opravdu funguje, jak se může pokazit a jak jí napravit. Prostě vše i s dobrou a správnou diagnostikou.

Přesné programy obdrží každý absolvent při přihlášení.

S sebou na výuky masáží je potřeba ručníky, deky, ubrousky, svíčku, zápalky, olej na masírování. ne koupený, ale vlastní, vyrobený, viz stať, jinak pouze jakýkoli čistý olej. Přezuvky. Skleničky- baňky. Na každou výukovou hodinu je potřeba jiné pomůcky, nutná je domluva po telefonu, emailu: albir@seznam.cz

Volejte na bližší informace na tel. 732934315. Zavolám Vám při prozvonění nazpět.

Výuky dělám již více než dvacet roků, dodnes mnoho kvalitních masérů vyučených u mne stále masírují a jsou velmi spokojeni s touto profesí.Se mnou již pracují moji zaučení lektoři z

Na stránkách jsou nové oddíly: obrázky,malované mnou a Evou, některé jsou vystavené v restauraci u Fidela v Brně-Líšni, Masarova 7. Přijděte se podívat a můžete i obrázky koupit.

Jen varování lidí od cestovky Viktorie z roku 2013:

Zájezd na Elbu je již dávno za námi,jsou již další cesty, ale již bez cestovky, ostrov Elba, počasí, teplá voda v moři -to vše sedlo, jen špatná organizace cestovky a drzost delegátky Gábiny se snažil krátit vše dobré. Již více nikdy s touto cestovkou! Varuji i ostatní, co by snad chtěli někdy s ní jet.Jinak na Elbu ano. Ta stojí za to. Ubytování dostanete bez cestovky v apartmánu za 10 eu.

Pozor!

Na výuku masáže lávovými kameny si objednejte u firmy Medihelp- nádobu za 1 990 lze kameny koupit i jednotlivě za 100 Kč je jeden kámen - cca 10 kamenů na masáže, můžete ihned po kurzu pracovat a masírovat známé, rodinu, začíná zima a každý potřebuje pohlazení teplem. Prostě je to s teplými kameny v zimě super!

Hlaste se a volejte! Tel. 732934315.

Pozor! Hledám ženy a muže co mají schopnosti velké citlivosti v prstech na rukách - na zaučení poctivé práce fyzioterapeuta, kde jste schopni po zaučení- (i po částech )a danou praxí napravit záda a pracovat nejen s těmito nápravami, masážemi, ale i spolu s rehabilitačním cvičením s pacientem ke zcela úplnému uzdravení páteře, zad.

Individuální programy jsou stále, stačí si zatelefonovat na č. 732934315.

Tak bylinky se opět začínají sbírat, podběl, medvědí česnek, vlaštovičník a jiné..

recept na opsání - ale jsou to podzimní bylinky:
třezalka plody- červené kuličky, řebříček květ, pelyněk, vratič květ i po odkvětu- silně protiparazitální bylinky, upravují kyseliny v těle, proti hlístům, síla na játra, proti únavě. Lze přidat bylinku graviolu, plody, listy, kůru. Tak to je již recept velice silně účinný, není pro děti.
Jak je použít? Jako čaj, možno na masti, oleje i k užívání - denně i vícekrát několik kapek do úst, možno jen nechat v ústech do rozplynutí.