Kineziologie - cesta do tajů světů

Kineziologii jsem dala srozumitelně do skript, ta se studují až rok, při nich lze kdykoli provést konzultaci po telefonu či skype. Skripta jsou pro maséry a ty, co dělají s lidmi pochopitelná, pokud je někdo nepochopí nelze se jimi více zabývat.Jinak dle skript lze látku lehce pochopit a pracovat na sobě. Jsou k dostání čtyři díly.

Obsah:

I. díl:- čas a prostor

  • vina a nenávist
  • chtění

II. díl: -odblokování vypsáním

  • průniky

III. díl: -paraziti všeobecně, odbloky

  • začínáme diagnostiky - jednoduše
  • rodinné konstalace
  • spirály smrti

IV. díl:-partnerské vztahy

  • elementy a práce s nimi
  • začínáme s odbloky

Ukázka práce KINEZIOLOGIE - IV část - ELEMENTY.

Vzduch.

Je průhledný, přitom je nositelem velkých množství informací, různých vědomí, myšlenek, mikrosystémů, radiových a jiných vln, magnetických polí, toků různé energie, procesů dění minulosti i budoucnosti. A to o mnohém dění a činnosti vzduchu ani nevíme. Je také vstupem a měnících se časoprostorů. Vše je přitom průhledné. Pro lidské oko. A přitom vzduch je i součástí této planety země, všeho živého na této planetě a je i součástí energie z vesmíru.
Každý člověk má svoje proudy, působící proudy vzduchu, tak jako má svoje proudění každé stvoření na této planetě.
Jsou to proudy energie a jiných částic, proudící vzduchem a tyto proudy se prolínají, navazují na sebe. Jsou jiné v porušeném místě, jiné v čisté a neporušené přírodě.
Pohyb všeho je i pohybem těchto proudů.
Každý patří od svého zrození ke svým proudům vzduchu, země i vesmíru.
Pohyb všeho je i pohybem proudů a ty mění i váš pohyb. Změna místa, bydlení, práce atd.Vše se děje tak, aby jste zachovali svoje proudy života..

...To je jen nakousnutí do tajů a práce s elementy.

Nevíte-li o co jde, nepatří vám tato výuka.Kdo by rád byl na všech úrovních s plnými vědomostmi jak to vlastně tady je?
Kineziologie -je to nahlédnutí do tajů života i smrti, všeho živého i neživého, otevření celého potenciálu vědomí. Poznat více sami sebe, okolí, být jako v té pohádce, kde nasadíte brýle a vidíte, jak je vše ve zkutečnosti, proč je nemoc, kdo vás podvádí či chce podvést, no prostě chodíte s těmito brýlemi v tomto nevědomém světě jako vědomí lidé, otevřeni zákonům světa, přírody a zákonitostem jednotlivce a společných struktur. Nepochopí tuto tematiku člověk neotevřený s předsudky, těžce zastávající jen svůj názor na vše. Výuka není na obohacení!
Jsou vytvořena jednoduchá skripta k pochopení různých dění a jak je vše spojeno, já, ty, my a celý svět.
Kolik by jste měli lidí kolem sebe, když by jste měli takovéto brýle? Chcete je vůbec? Tak si to rozmyslete.

Tato kineziologie nevede k bohatství, ale zodpovědnosti a vědomí, že to, co víte, nezneužijete ale budete pracovat na možnosti vyrovnání sil u sebe, rodiny i dál.
Vždyť kdyby všichni měli tyto brýle, teprve by se mohl tento svět změnit v přijatelný a vyrovnaný.